η ομάδα μας

Η Eventful Moments είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που ιδρύθηκε με σκοπό να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον χώρο του εξοπλισμού εκδηλώσεων, καλύπτοντας κάθε ανάγκη και απαίτησή σας, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.
Έχοντας δημιουργήσει μία ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών και ειδικών συμβούλων, εξασφαλίζει την καλύτερη λύση, σύμφωνα με τις ανάγκες της εκδήλωσής σας, πετυχαίνοντας ένα αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα που σίγουρα θα εντυπωσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας.

εξοπλισμός

Διατίθεται κάθε είδους εξοπλισμός για να στήσετε μόνοι σας, ή με τη βοήθειά μας, οποιαδήποτε εκδήλωση. Προσφέρεται μεγάλη ποικιλία σε πτυσσόμενες τέντες, καρέκλες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, τραπέζια μπουφέ και ροτόντες, καλύμματα, τραπεζομάντιλα, και ναπερόν. Διατίθενται επίσης και πολλά εξειδικευμένα είδη, όπως πίστες χορού και εξέδρες.
Ο εξοπλισμός που θα παραλάβετε θα είναι σε άριστη κατάσταση, και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

εκδηλώσεις

Αναλαμβάνεται η υποστήριξη κοσμικών εκδηλώσεων, party, συναυλιών, εταιρικών παρουσιάσεων και δεξιώσεων, παρέχοντας τον αρτιότερο εξοπλισμό (αγορά και ενοικίαση) καθώς και υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη.

αποστολή​ μας η απογείωση των μοναδικών στιγμών σας